بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

حزب‌الله لبنان اهانت به آیت‌الله سیستانی را محکوم کرد

حزب‌الله لبنان اهانت به آیت‌الله سیستانی را محکوم کرد حزب‌الله لبنان در بیانیه اهانت روزنامه الشرق الاوسط عربستان سعودی به آیت‌الله سیستانی را قاطعانه محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حز‌ب‌الله لبنان طی بیانیه‌ای اقدام روزنامه سعودی در انتشار مطلب توهین آمیز به مرجعیت دینی شیعیان عراق را محکوم کرد.

در بیانیه حزب‌الله آمده است: «ما به شدت تعرض و زبان‌درازی به مرجعیت دینی [عراق] و جایگاه بزرگ آن در دل‌های مسلمانان و باورهای آن‌ها را محکوم می‌کنیم».

به گزارش شبکه المیادین، جنبش مقاومت اسلامی لبنان مرجعیت دینی عراق را عامل حفظ امنیت، وحدت ملی و ثبات سیاسی عراق دانست و گفت که فتواهای آیت‌الله سید علی سیستانی در مقابله با گروه تروریستی داعش نقش اساسی در آزادسازی عراق از چنگ این گروهک داشت.

حزب‌الله لبنان اقدام روزنامه سعودی در اهانت به ساحت مرجعیت دینی عراق و حامیان این اقدام را خدمت به دشمنان امت اسلامی که در رأس آن، آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد، دانست.

روزنامه سعودی الشرق الاوسط دیروز جمعه با انتشار تصویری، اقدام به توهین به مرجعیت دینی شیعیان عراق کرد که واکنش جریان‌ها و گروه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی عراق و محکومیت این اقدام را در پی داشت.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار